SeniorenTab Archos Oxygen 101s Wifi/4G met sounddock

SeniorenTab Archos Oxygen 101s Wifi/4G met sounddock

Beschrijving

SeniorenTAB: De makkelijke tablet voor ouderen

De SeniorenTAB is een zeer gebruiksvriendelijke tablet voor senioren en wordt met een speciaal ontwikkelde interface gebruiksklaar geleverd. Het mailen, het regelen van de bankzaken, het lezen van nieuws, informatie delen via de diverse zorgapps en een spelletje spelen is hiermee binnen handbereik.

Productbeschrijving

Sound dock voor favoriete muziek
Voor de ARCHOS 101 Oxygen S en alle Bluetooth-compatibele apparaten ARCHOS heeft ontwierp een sound dock. Deze slimme dock past in elk interieur en speelt fris beats en kristalhelder geluid.

Verbindingen: Bluetooth, WiFi, 3G/4G, NFC (802.11n)

Liever telefonisch bestellen ?

Heeft u liever een medewerker aan de lijn voor het bestellen van uw SeniorenTAB? Dan kan dat. Onze medewerkers zijn op werkdagen aanwezig van 09:30 tot 16:00. Voor bestellingen of eventuele vragen kunt u bellen naar nummer: 070-3085504.

Geniet van een prachtig geluid terwijl je naar muziek luistert of films, shows en video´s bekijkt. Archos 101S Oxygen heeft dubbele luidsprekers aan de voorzijde en Dolby Audio™ zodat de geluidservaring je omringt en meesleept, waar je ook naartoe gaat.

Bekijk het product ook hier op bol.com

Kenmerken
Wat is de meerwaarde van de seniorenTAB?
Grote Knoppen

Deze tablet voor senioren heeft een perfecte leesbaarheid dankzij de grote pictogrammen en tekst. Doordat er slechts acht knoppen zichtbaar zijn op het scherm van de tablet, is er genoeg ruimte om het grote formaat ervan tot hun recht te laten komen.

Zoomfunctie

De SeniorenTAB wordt geleverd met handige in- en uitzoomfunctie. U kunt tijdens het bezoeken van een internetpagina inzoomen door middel van gebaren met de duim- en wijsvinger. U kunt foto’s in uw fotoalbum beter bekijken door ze te vergroten of te verkleinen. Bij andere apps kunt u gebruik maken van ‘het vergrootglas’. Hierdoor is de SeniorenTAB ook uitermate geschikt voor slechtzienden.

Veilig met ondersteuning

Deze tablet voor ouderen is een tablet die speciaal is ontworpen voor mensen met weinig computervaardigheden. U kunt niets verkeerd doen of kwijtraken. Heeft u een vraag, of wilt u misschien een instelling veranderen? Via Hulp op Afstand regelen wij het voor u. Ons telefoonnummer is 070-3085504.

Direct gebruiksklaar

De tablet wordt volledig geïnstalleerd geleverd, met alle apps die u nodig heeft:

  • E-mails ontvangen en verzenden
  • Boodschappen bestellen en online shoppen
  • Gezondheid opvolgen met zorg-apps (voor bijvoorbeeld uw bloeddruk of medicatie)
  • Bankzaken snel regelen (zonder overschrijfkaarten)
  • Gratis bellen via Skype en Google Hangouts
  • Foto’s en video’s maken, delen en bekijken, ook via Facebook en Messenger
  • Nieuws en weersvoorspelling bekijken
  • Spelletjes spelen en boeken lezen
 319,-
Leren omgaan met een Seniorentablet

We helpen u op weg met uew seniorentablet. Dat kan op de manier die u zelf het liefst heeft. Naast een duidelijke gebruiksaanwijzing is er een telefonische helpdesk, te bereiken via 070-3085504. Veel ouderen vinden het daarnaast prettig om met leeftijdgenoten een cursus te volgen om meer te leren over het gebruik van tablets, smartphones en het internet. Deze cursussen vinden plaats overal in het land.

Meer informatie
Accessoires
SeniorenTAB Case – Voor ouderen
Bescherm uw senioren tablet met gebruik van deze handige hoes, tegen beschadigingen.
 17,95
Meer informatie
Universele case Met bluetooth toetsenbord
 34,95
Meer informatie
Service abonnement verlengen – Voor senioren
Eerste jaar GRATIS Met dit pakket kunt u een jaar lang gebruik maken van onbeperkte support voor uw TABLET of MOBIEL. We helpen u bij problemen én vragen. U kunt zowel op kantoor als telefonisch gebruikmaken van deze dienst.
 48,-
Meer informatie
SeniorenTAB Sleeve Hoes
 9,95
Meer informatie
Hama toetsenbord
Hama draadloos bluetooth keyboard
Het compacte draadloze toetsenbord koppel je gemakkelijk met vrijwel elk apparaat dat Bluetooth ondersteund.
 19,95
Meer informatie
Seniorentablet gebruikt cookies om de website goed te laten werken en voor analyses. Accepteert u deze cookies?
Accepteren