Archos Senioren Tablet

Archos Senioren Tablet

Onze meest verkochte Seniorentablet, ideaal voor senioren met minder ervaring door zijn gebruiksgemak. Hij wordt kant en klaar geleverd, is wifi geschikt en uitbreidbaar met een simkaart om overal te kunnen gebruiken.

Dit is de ideale tablet om te internetten. Een herhaalrecept aanvragen bijvoorbeeld, of om foto’s te bekijken. Met zijn grote knoppen en handige bediening kan je videobellen met de kinderen of kleinkinderen. Het is mogelijk om deze tablet ook buitenshuis te gebruiken met een apart internetabonnement omdat er een simkaart in kan.

Bij de tablet zit een duidelijke papieren, Nederlandstalige handleiding zodat je als je dat wilt alle functies uit kunt pluizen. Ook is er hulp op afstand beschikbaar door onze getrainde medewerkers. De Seniorentablet is daarom zeer geschikt voor ouderen zonder ervaring met tablets of computers.

Dit zijn de technische Specificaties van de tablet:
• Archos Oxygen 101s 4G
• Besturingssysteem: Android 9 Pie
• Scherm: 10.1 inch
• Resolutie: 1920×1200 (FHD)
• Intern geheugen: 32 GB
• Werkgeheugen: 3 GB, LPDDR3
• Processor: 1.6GHz Octa-Core
• Micro SD card
• Camera: 5MP/2MP
• Verbindingen: Bluetooth, WiFi, 4G, GPS

Bij elke Seniorentablet is onze eigen software vooraf geïnstalleerd waardoor apps zoals email, de camera, whatsapp, internet en skype stabiel, veilig en handzaam werken. De overzichtelijke bediening en grote knoppen zijn extra fijn voor ouderen die nog niet eerder een tablet hebben gebruikt. De eerste 30 dagen op proef.

 299,-
Leren omgaan met een Seniorentablet

We helpen u op weg met uew seniorentablet. Dat kan op de manier die u zelf het liefst heeft. Naast een duidelijke gebruiksaanwijzing is er een telefonische helpdesk, te bereiken via 070-3085504. Veel ouderen vinden het daarnaast prettig om met leeftijdgenoten een cursus te volgen om meer te leren over het gebruik van tablets, smartphones en het internet. Deze cursussen vinden plaats overal in het land.

Meer informatie
Accessoires
Hama toetsenbord
Hama draadloos bluetooth keyboard
Het compacte draadloze toetsenbord koppel je gemakkelijk met vrijwel elk apparaat dat Bluetooth ondersteund.
 19,95
Meer informatie
Senioren Tablet Hoes
SeniorenTAB Case – Voor ouderen
Bescherm uw senioren tablet met gebruik van deze handige hoes, tegen beschadigingen.
 17,95
Meer informatie
Samsung Tablet Silicone Bumper
Samsung Tablet Silicone Bumper
 11,95
Meer informatie
Stylus pen oranje
Senioren stylus pen
Met deze stylus pen kun je het aanraakscherm van je iPhone of iPad gemakkelijk en nauwkeurig bedienen zonder vingerafdrukken of krassen achter te laten.
 1,95
Meer informatie
Universele case Met bluetooth toetsenbord
 34,95
Meer informatie
Seniorentablet gebruikt cookies om de website goed te laten werken en voor analyses. Accepteert u deze cookies?
Accepteren