Tablets

Senioren Tablet

Met de SeniorenTAB gaat een wereld voor u open. Even bellen met familie? Foto’s kijken van de kleinkinderen? Of een herhaalrecept aanvragen? Met deze tablet voor ouderen doet u het allemaal zelf! En dat is handig, want zo hoeft u niet telkens de deur uit om contact te houden met de omgeving.

Iedereen digiwijs

Samsung A10

De SeniorenTAB helpt iedereen op weg in de digitale wereld. Stichting BOP heeft deze tablet op de markt gebracht voor ouderen en mensen met een leesbeperking. De SeniorenTAB is een zeergebruiksvriendelijke tablet voor senioren en wordt met een speciaal ontwikkelde interface gebruiksklaar geleverd. Het mailen, het regelen van de bankzaken, het lezen van nieuws, informatie delen via de diverse zorgapps en een spelletje spelen is hiermee binnen handbereik.

Wilt u graag meedoen in de hedendaagse digitale wereld? Bent u opzoek naar een tablet voor ouderen? Dan is de seniorenTAB precies wat u zoekt.

Bestellen seniorentablet

Gebruiksvriendelijke en eenvoudige tablet voor ouderen

De gebruiksvriendelijke interface van deze tablet voor senioren heeft een eenvoudige menustructuur en eenvoudige navigatie.

Inzoomen en grote knoppen

De extra grote knoppen en zoomfunctie van deze seniorentablet vergroten de leesbaarheid en maken de bediening eenvoudig.

Veilig met ondersteuning

De SeniorenTAB is een tablet die speciaal is ontworpen voor mensen met weinig computervaardigheden. U kunt niets verkeerd doen of kwijtraken. Heeft u een vraag, of wilt u misschien een instelling veranderen? Via Hulp op Afstand regelen wij het voor u.

Direct gebruiksklaar

Deze tablet voor ouderen wordt volledig geïnstalleerd geleverd, met alle apps die u nodig heeft:

  • E-mails ontvangen en verzenden
  • Boodschappen bestellen en online shoppen
  • Gezondheid opvolgen met zorg-apps (voor bijvoorbeeld uw bloeddruk of medicatie)
  • Bankzaken snel regelen (zonder overschrijfkaarten)
  • Gratis bellen via Skype en Google Hangouts
  • Foto’s en video’s maken, delen en bekijken, ook via Facebook en Messenger
  • Nieuws en weersvoorspelling bekijken
  • Spelletjes spelen en boeken lezen

U hoeft slechtst één keer naar ons te bellen en wij zorgen dat alle instellingen kloppen.

Telefoonnummer: 070-3085504