Categorieën
Geen categorie

Speciale SeniorenTAB Smartphone voor Ouderen € 199,-

Speciale SeniorenTAB Smartphone voor Ouderen € 199,-

In samenwerking met Archos komt SeniorenTAB met een mooie aanbieding: een kwalitatief uitstekende smartphone van Archos (Archos Oxygen 68XL) die door SeniorenTAB zeer gebruiksvriendelijk voor ouderen is ingericht.Met deze smartphone wordt het eenvoudig elkaar te zien en spreken in tijden waarin persoonlijk contact heel lastig is geworden. Het toestel is niet alleen heel geschikt voor ouderen die op zichzelf wonen maar zeker ook voor gebruik in verzorgingstehuizen.Het formaat is erg groot: 6,85 inch. Ter vergelijking: een mini-tablet is met 7 inch slechts een fractie groter. Hierdoor is de smarthphone zeer geschikt voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen. Door het grote formaat is ook de bediening makkelijk. De inrichting door SeniorenTAB met een beperkt aantal functies en zeer grote iconen maakt het nóg eenvoudiger. Het doel van SeniorenTAB is álle ouderen digitaal vaardig maken door middel van smartphones- en tablets op maat. Het coronavirus heeft, nogmaals, duidelijk gemaakt hoe belangrijk dat is. Als je nu geen digitale techniek tot je beschikking hebt, kom je in een isolement. SeniorenTAB hoopt met deze speciale aanbieding een bijdrage te leveren aan het verzachten van het leed dat door de coronacrisis ontstaat.SeniorenTAB is onderdeel van de Stichting BOP en heeft als doel om alle ouderen digitaal vaardig te maken en volwaardig te laten deelnemen aan de maatschappij.

NB: deze aanbieding geldt uitsluitend voor deze periode van (semi-)’lockdown’.

4 reacties op “Speciale SeniorenTAB Smartphone voor Ouderen € 199,-”

Anders dan de tablets die u bij een electronica-winkel zult vinden.

Doordat we een vast aantal apps per scherm laten zien, zorgen we ervoor dat we structuur en houvast kunnen bieden. We willen de tablet voor iedereen zo duidelijk en eenvoudig mogelijk maken. Via de google play app heeft U toegang tot ontelbaar veel apps om op Uw Tablet te zetten.

Grote Knoppen

De Senioren tablet heeft een perfecte leesbaarheid dankzij de grote pictogrammen en tekst. Doordat we maximaal acht apps per scherm laten zien, zorgen we ervoor dat er genoeg ruimte is om het grote formaat van de knoppen tot hun recht te laten komen.

Zoomfunctie

De Senioren tablet wordt geleverd met handige in- en uitzoomfunctie. U kunt tijdens het bezoeken van een internetpagina inzoomen door middel van gebaren met de duim- en wijsvinger. U kunt foto’s in uw foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.